Hoe monteer je een spoiler?

Een spoiler achter op uw VW Transporter zorgt voor een sportieve & exclusieve uitstraling. de spoilers zijn bij DeBedrijfswagen.nl beschikbaar in de primer, maar ook in diverse kleuren bijvoorbeeld: Deep Black Pearl LC9X, Indium Grey Metallic LR7H of Reflex Silver Metallic LA7W.

Hoe monteer ik een spoiler op mijn VW Transporter?

De montage van de spoiler op een VW Transporter is niet moeilijk. Het is belangrijk om tijdens de montage rustig de tijd te nemen, omdat het secuur werk is. De eerste stap om de spoiler te monteren is het ontvetten van het oppervlak op de deuren en het ontvetten van de onderkant van de spoiler. Na het ontvetten voorzie je spoiler van kit en wordt deze op de deur geplaatst. Wanneer de spoiler is geplaatst is doormiddel van tape de spoiler strak tegen de deuren van de VW Transporter aan te houden. Zo zijn ook de 2 delen gelijk te stellen.

Als de spoiler is gemonteerd is het verstandig de tape nog laten zitten tot dat de kit is opgedroogd. De droogtijd is afhankelijk van de gebruikte kit. Na het uitharden van de kit is de tape te verwijderen en is de montage afgerond. Elke spoiler is voorzien van een duidelijke montagehandleiding!