Spatbordverbreders voor bedrijfswagens en campers

Spatbordverbreders voor bedrijfswagens en campers

Spatbordverbreders, ook wel wheel arch covers genoemd, zijn een waardevol accessoire voor bedrijfswagens en campers. Naast het voorzien van een robuuste uitstraling, bieden ze ook praktische voordelen zoals het voorkomen steenslagschade.

Voordelen van spatbordverbreders

De voordelen van spatbordverbreders zijn talrijk. Ten eerste zorgen ze ervoor dat modder, vuil en andere verontreinigingen niet opspatten en je bus vervuilen. Dit kan de lak van je  bedrijfswagen of camper beschadigen. Met spatbordverbreders voorkom je deze problemen en behoud je de nette uitstraling van je bus.

Daarnaast bieden spatbordverbreders extra bescherming voor je bus. Ze verminderen de kans op beschadiging door steenslag, takken of andere objecten die tijdens het rijden kunnen worden opgeworpen. Dit beschermt niet alleen het exterieur van je bus, maar minimaliseert ook de kans op dure reparaties.

Stijlvolle toevoeging aan je bedrijfswagen of camper

Naast de praktische voordelen voegen spatbordverbreders ook een stijlvol element toe aan je bedrijfswagen of camper. Ze geven je bus een robuuste en stoere uitstraling. Spatbordverbreders zijn voor veel modellen verkrijgbaar, zoals een Volkswagen Transporter, Mercedes Sprinter en een Ford Transit Custom.

Eenvoudige installatie en duurzaamheid

Het monteren van spatbordverbreders is relatief eenvoudig om zelf te doen. Met de juiste instructies en basisgereedschap kun je ze snel en probleemloos bevestigen. Daarnaast zijn onze spatbordverbreders gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof , waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Alle spatbordverbreders bekijken